TOMI HAKOLA TUO LISÄÄ MYYNTIVOIMAA STARSQUADILLE

8.5.2017 Helsinki

Tomi Hakola aloittaa Senior Sales Managerina maanantaina 8.5.2017 Starsquadin tiimissä ja vastaa jatkossa yhtiön kumppanuusmyynnistä. Lisäksi hän tuo uutta näkemystä Starsquadin hospitality-tarjonnan konseptointiin. Hakola on ollut töissä  Nelonen Medialla vuodesta 2003 alkaen, joten hänellä on erittäin vahva kokemus ja näkemys muun muassa television, netti-tv:n sekä radion näkyvyysmahdollisuuksista sekä mediamyynnistä. Tomin erikoisalaa on toimivien monimediallisten kokonaisuuksien rakentaminen sekä kotimaisille että ulkomaalaisille asiakkaille. 

”Upeaa päästä mahtavaan Starsquadin tiimiin. Starsquadin nykyinen ja tuleva tarjoama ovat Suomessa jotain todella ainutlaatuista. Tuon mukanani paljon uusia ajatuksia, mutta ennen kaikkea sitä tarvittavaa myyntivoimaa” -Tomi kertoo innostuneesti.

Hakolalla on laajat kontaktiverkostot urheilutoimijoihin, mediataloihin sekä yrityspäättäjiin. Häneltä löytyy myös taustaa urheilun parista, sillä hän on entinen kilpapurjehtija, joka elää ja hengittää sporttia!

"Olemme innoissamme, että Tomi vahvistaa Starsquadin myyntiä vankalla kokemuksellaan. Tomilla on todella laaja osaaminen mediamyynnistä, ja hän tuo meille paljon lisää näkemystä ja myyntivoimaa” ,kertoo Starsquadin toimitusjohtaja Mika Sulin.

Starsquad Oy on suomalainen urheilu- ja tapahtumamarkkinointiyritys joka keskittyy sponsorointiin, hospitality-palveluihin sekä digitaalisiin tapahtumatuotannon ja –markkinoinnin ratkaisuihin. B2B-palveluiden ohella Starsquad panostaa entistä enemmän myös B2C-palveluihin sekä omaan tapahtumatuotantoon.


Lisätiedot:
Tomi Hakola, 040 5352 020, tomi.hakola@starsquad.fi
Henrik Thelen, 040 0431 240, henrik.thelen@starsquad.fi
Mika Sulin, 040 5278 101, mika.sulin@starsquad.fi
 

LUE STARSQUADIN PALVELUISTA LISÄÄ TÄÄLTÄ