RIB SAFARI - BURN OUT CITY

Burn Out City's RIB -boat safaris (1)-2.jpg
Burn Out City's RIB -boat safaris (1)-2.jpg

RIB SAFARI - BURN OUT CITY

0.00

Helsinki | Kausi: huhtikuu - marraskuu

Add To Cart

Burn Out City toteuttaa unohtumattomia aktiviteettejä, ohjelmia ja elämyksiä yrityksille ja ryhmille. Toimintaa on pääkaupunkiseudulla, sen saaristossa ja lähialueilla. Kesällä Burn Out City järjestää myös purjehdusopetusta lapsille ja aikuisille. 

Isolla RIB veneellä suurempikin seurue voi nauttia saaristosta ja sen luonnosta, tai tyydyttää vauhdinnälkäänsä avomerellä. Rib Safariin kuuluu aina täydellinen varustus kaikille osanottajille, ja turvallisuudesta ei koskaan tingitä. Nämä veneretket yhdistetään usein maukkaaseen ruokailuun ja unohtumaton elämys on valmis. RIB veneeseen mahtuu 12 asiakasta. Mukana on aina kahden hengen ammattitaitonen miehistö.

Burn Out City%27s RIB -boat safaris (16).JPG

OHJELMAESIMERKKEJÄ:

Helsinki by Sea Ohjelman kesto: 2 h

Kierrämme pääkaupunkiseudun saariston kauneimmat kohdat, näemme nähtävyydet ja tutustumme luontoon ja mahdollisesti hylkeisiin sään salliessa. Matkan aikana nautimme myös kahvia ja eväitä kauniilla saarella.

HINTA: 1700€ + alv

RIB Sauna ja Grilli Ohjelman kesto: 4-5 h

Ajamme saariston läpi käyden välillä ulapalla aallokkojen hypiteltävänä. Saavumme perille idylliseen saareen jossa nautimme saunan löylyistä, jonka aikana herkulliset pihvit kypsyvät grillissä.

HINTA: 4950€ + alv

Burn Out City%27s RIB -boat safaris (50).JPG
Burn Out City%27s RIB -boat safaris (7).jpg

RIB Saaristolaisidylli Ohjelman kesto: 3-4 h

Ajamme ensin kauniin sisäsaariston läpi missä saamme nauttia hiljaisemmasta sight-seeing opastuksesta ja käännämme sitten veneen keulaa avomerta kohti. Ulkosaaristossa koemme vauhdin hurmaa minkä jälkeen RIB-vene vie meidät kalastajan luo. Siellä nautimme kalalounaan ja tutustumme saaristoelämään. Lounaan jälkeen keulaa käännetään takaisin Helsinkiä kohti.

 

HINTA: 2900€ + alv

Vallisaari RIB Safari Ohjelman kesto: noin 3-4 h

Ohjelma alkaa noin tunnin RIB vene safarilla, joka alkaa esimerkiksi Kauppatorilta. Mukana RIB veneessä opas joka kertoo Helsingin nähtävyyksistä. RIB safari päätty Vallisaareen. Vallisaaressa ryhmä jatkaa fatbike -pyörillä oppaan kanssa. Lounas esimerkiksi Epic foodsin terassilla tai sitten otetaan piknik kori mukaan Aleksanterinpatterille mistä nautitaan Helsingin parhaasta näköalasta. Vallisaaresta mantereelle takaisin mennään lautalla.

HINTA: Pyydä tarjousTilausehdot: Tilaus on sitova vahvistuksen jälkeen. Laskun maksuehto on 14 pv ja käsittely- ja postituskulut 10€/lasku.
Maksumuistuksesta peritään 20€ maksu ja viivästyskorko on 8%.

(Vastuullinen järjestäjä retkillä on Burn Out City)


LISÄTIEDOT:

+358 9 4247 1100
myynti@starsquad.fi