RED BULL CRASHED ICE 2019

crashed-ice-800x800.jpg
crashed-ice-800x800.jpg

RED BULL CRASHED ICE 2019

0.00

La 2.2.2019 | Laajavuori, Jyväskylä

Booking

Koe alamäkiluistelun MM-sarjan klassikon huuma 2. helmikuuta - Viimeistä kertaa Jyväskylässä

red-bull-crashed-ice-2018_1.jpg

Alamäkiluistelu on maailman nopein luistelulaji. Laitetaan samaan soppaan maailman kovimmat ja parhaat luistelijat, kihisevä tunnelma, näyttävät maisemat ja tuhansia kuutioita jäätynyttä vettä. Lopputulos? Red Bull Crashed Ice! Urheilijat luistelevat pitkin massiivista jäärataa, joka koostuu dropeista, neulansilmistä ja hyppyreistä – vauhtia on jopa yli 80 km/h. MM-pisteitä on jaossa jokaisessa osakilpailussa ja kauden lopuksi pistesaldoaan eniten kartuttanut kilpailija kruunataan maailmanmestariksi. Ilmassa tulee olemaan jälleen todellisen talviurheilujuhlan tuntua, sillä katsojat pääsevät todistamaan niin miesten, naisten kuin nuortenkin finaalit saman iltapäivän aikana.

Laajiksen hiihtokeskukseen rakentuva yli 600-metrinen rata on MM-sarjan pisin ja vaativin; kiertueen ainoan luonnonjääradan elävä pinta, hulppea pituus ja yli 60 korkeuserometriä laittavat kerta toisensa jälkeen urheilijoiden reidet maitohappotestiin ja takaavat sen, ettei kisassa vältytä yllätyksiltä. Jyväskylän Red Bull Crashed Ice -osakilpailu onkin ansainnut klassikko-statuksen alamäkiluistelukalenterissa ja noussut yhdeksi luistelijoiden suosikkikilpailuista.

Tällä kaudella kaksinkertainen nuorten maailmanmestari Mirko Lahti nousee taistelemaan koko MM-kiertueen voitosta. Lahdella sekä muilla kotiyleisön suosikeilla, kuten Paavo Klintrupilla, Markus Juolalla ja Miisa Klemolalla on ulkomaisia kilpaveljiään- ja siskojaan enemmän kokemusta vaativissa olosuhteissa kilpailemisesta. Suomalaiset laskijat tulevatkin taatusti tarjoamaan hallitseville maailmanmestareille jälleen kovan palan purtavaksi kotikisassaan.

Aikataulu

Lauantai 2.2.2019

11:00-16:00 – Red Bull Crashed Ice

16:00-20:00 – Red Bull Läpimurto -aitio (JYP-HPK Hall of Fame -ottelu)

22:00-05:00 – Red Bull After Party

Lue lisää tapahtuman kotisivuilta.


Jyväskylän Laajavuoren Red Bull Crashed Ice 2018 fiiliksiä ja tunnelmia.

ICE CLUB VIP

 • Klo 11:00 - 16:00

 • Alueen paras näkyvyys radalle!

 • Lämmitetty teltta, jossa screenit ja lounge

 • Oma terassi radan kyljessä

 • VIP sisäänkäynti ja parkkeeraus

 • Tervetuliaisjuoma

 • Lämmin Gourmet Street Food

 • Oma Ice Club -baari

 • Lippu virallisille jatkoille Club Escapeen

Hinta 110€/hlö (sis alv)

LATAA PDF ESITE


ICE CLUB VIP + JYP-HPK Red Bull Läpimurto -aitio

 • Nauti liigaviihteestä tyylikkäässä Red Bull Läpimurto -aitiossa. Aitio sijaitsee LähiTapiola Areenan parhailla paikoilla, lähellä peliä – ja silti omassa rauhassa. Aitiossa tarjoillaan kolmen ruokalajin illallinen ja oma Red Bull baari tarjoilee koko illan.

 • Aitio on avoinna 16:00 - 20:00.

 • Laajavuoresta ilmainen kuljetus LähiTapiola Areenalle Red Bull Crashed Ice -tapahtuman jälkeen.

Hinta 250€/hlö (sis alv)

Varaa aitio tästä linkistä!

VIPissä ei ole ikärajaa (alaikäiset pääsevät sisään holhoojan seurassa), mutta VIP-alueella tarjottavia Red Bull -juomia ei tarjoilla alle 16-vuotiaille!

Tapahtuma järjestetään ulkona lumisessa maastossa, josta johtuen pyörätuolilla liikkuminen tapahtuma-alueella voi olla haasteellista. VIP-liput toimitetaan asiakkaille myöhemmin, lippujen oston yhteydessä lippua ei siis toimiteta!


Tilausehdot: Tilaus on sitova vahvistuksen jälkeen. Laskun maksuehto on 14 pv ja käsittely- ja postituskulut 10€/lasku.
Maksumuistuksesta peritään 20€ maksu ja viivästyskorko on 8%.


LISÄTIEDOT JA VARAUKSET

+358 9 4247 1100
myynti@starsquad.fi