PER GESSLE'S ROXETTE

Per 445x445.jpg
Per 445x445.jpg

PER GESSLE'S ROXETTE

0.00

La 3.11.2018 | Metro Areena, Espoo

Add To Cart

Huippusuositun, klassikoiksi muodostuneista hiteistä tunnetun ruotsalaisen Roxetten Per Gessle lähtee syksyllä Euroopan kiertueelle. Kiertue keskittyy Roxetten kappaleisiin ja saapuu Metro Areenalle lauantaina 3. marraskuuta.

Roxetten karismaattinen laulaja, Marie Fredriksson, vetäytyi live-esiintymisistä terveyssyistä johtuen keväällä 2016. Yhtyeen toinen solisti Per Gessle keskittyi tämän jälkeen uuteen ruotsinkieliseen sooloprojektiin ja kiersi Ruotsissa uuden kokoonpanon kanssa. Sekä kiertue, että Nashvillessa nauhoitettu albumi ”En vacker natt” (”A Beautiful Night”) vastaanotettiin innolla.

”Rakastin tämän bändin kanssa soittamista ja sitten tajusin – mitä jos me voisimme tehdä saman Roxetten musiikin kanssa. Koska Marie ei voi esiintyä, kaikki kappaleet pölyyntyisivät. Olin innoissani ajatuksesta, että kuulisin tämän bändin esittävän niitä kappaleita”, Per Gessle sanoo. 

Malin-My Wall (viulu ja mandoliini), Andreas Dahlbäck (rummut) ja Ola Gustafsson (pedal steel, mandoliini ja kitara), tuovat mukanaan tuoreen sävyn Americanaa, joka sulautuu saumattomasti kokeneiden Roxetten muusikoiden, Christoffer Lundquistin (kitara), Clarence Ofwermanin (koskettimet), Magnus Borjeson (basso) ja Helena Josefsson (taustalaulut), musisoinnin kanssa.

Gessle painottaa, että yhtye coveroi kiertueellaan kaikki Roxetten musiikin ominaisuudet; koukuilla höystetyistä power pop -hiteistä mahtaviin balladeihin, joita soitetaan edelleen radioissa ympäri maailman. Hän lupaa kaivella yhtyeen biisiarkistoja ja tarjoilla myös yllätyksiä.

”Marie on totta kai korvaamaton”, hän lisää. ”Mutta hän on antanut siunauksensa ja kumpikin meistä on sitä mieltä, että tämä on hieno tapa pitää kappaleet esillä ja soittaa niitä hieman erilaisella twistillä kaikkien niiden mahtavien ihmisten edessä, jotka ovat seuranneet meitä kaikki nämä vuodet.”

Englanninkielinen albumi ”Small Town Talk”, Nashvillen sessioista (sisältää dueton brittiläisen pop-maestro Nick Lowen kanssa) ja kiertuebändin kanssa nauhoitetusta materiaalista julkaistaan kiertueen yhteydessä. 

Viimeksi Per Gessle esiintyi Suomessa huhtikuussa 2009.  Roxette nähtiin Suomessa vuonna 2014 Hartwall Arenalla ja HK Areenalla Turussa. 


Per Gessle’s Roxette VIP

Espoo Metro Areena, la 3.11.2018 

Show & Dinner:

  • Keikka katsotaan omasta pöydästä josta huippunäkyvyys lavalle
  • Pöytiintarjoiltu kolmen ruokalajin illallinen (voit valita kahdesta menu-vaihtoehdosta)
  • Oma vaatesäilytys
  • VIP-tunniste
  • Live Nation Events Club -henkilökunta

Menu 2

Buffalomozzarellajuustoa, balsamicolla maustettuja herkkusieniä ja paahdettua paprikaa (L,G)

Pinaatilla kuorrutettua lohta, valkoviinissä haudutettua fenkolia ja paahdettuja kirsikkatomaatteja, sekä tillivaahtoa (L,G)

Valkosuklaa-limekakkua
 

Menu 1

Chilivoissa paistettuja jättiravunpyrstöjä, 
paahdettua Parmankinkkua, tuoretomaattisalsaa ja rapeaa salaattia (L,G)

Paahdettua maissikananrintaa ja tummaa timjamikastiketta, sekä pestolla maustettuja kasviksia (L,G)

Valkosuklaa-limekakkua 

4 hengen pöytä: 796€ (sis. alv ja palvelumaksut) 
5 hengen pöytä: 995€ (sis. alv ja palvelumaksut) 
6 hengen pöytä: 1194€ (sis. alv ja palvelumaksut) 

LATAA ESITE


Tilausehdot: Tilaus on sitova vahvistuksen jälkeen. Laskun maksuehto on 14 pv ja käsittely- ja postituskulut 10€/lasku.
Maksumuistuksesta peritään 20€ maksu ja viivästyskorko on 8%.


LISÄTIEDOT

+358 9 4247 1100
myynti@starsquad.fi