Grail Quest 2018

Grail Quest logo no year 500x500.png
Grail Quest logo no year 500x500.png

Grail Quest 2018

0.00

18.-20.10.2018 | Kupittaan palloiluhalli, Turku

Add To Cart
ow_grail.jpg

Grail Quest Turku 2018

Grail Quest on toista kertaa järjestettävä peli- ja lan-tapahtuma. Se järjestetään Turussa, Kupittaan Palloiluhallissa 18.-20.10.2018.

Järjestäjänä yhteistyössä Grail Group ja Starsquad Events.

Turnauksissa 21 000 € palkintorahaa

Tapahtumassa on pelaamisen ympärillä pyörivää ohjelmaa. Lanit takaavat, että jokainen joka haluaa, pääsee pelaamaan omia lempipelejään parhaassa seurassa. Erilaisia turnauksia järjestetään useita, Player Unknowns Battleground, Fortnite, Tekken 7, Overwatch ja CS:GO -turnaukset nostavat palkintopotit yhteensä yli 21 000 euron. Lauantai-illan kruunaa CS:GO Pro -finaali, jonka palkintopotissa on jopa 15 000 €.

GQ 001.jpg

Pelitila Skanssista

Vaikka omaa konetta ei omistaisikaan, pääsee pelaamaan silti. Skanssissa majaa pitävä Pelitila siirtyy Kupittaalle ja 20 tietokoneen ja muutaman konsolin voimin pääset pelaamaan erilaisia pop-up -turnauksia. Lisäksi meillä on uusi lipputyyppi - PC päiväksi -lippu, jolla saat vuokrattua koneen lan-alueelta päivän ajaksi. Me hoidamme koneen tuomisen ja viemisen - sinä vain nautit! Osta PC päiväksi -lippu suoraan Ticketmasterista.

Messualueella pääset kokemaan vaikka mitä

Messualueella pääset kokeilemaan virtuaalitodellisuutta kun Cybernet tuo lasit kokeiltavaksi alueelle. Lisäksi voit tehdä hyviä löytöjä ja hienoja ostoksia suoraan Jimm's PC-Storen messukaupassa.

ROCKSTAR_X_GRAIL_STREAMERS.png

Rockstar striimiboksi

Rockstar striimiboksista löydät striimaajia ja tubettajia joka lähtöön: mm. Eeddspeaks, Turunmarkku, Aippa ja Jassimiui! Lisäksi tapahtumasta löytyy HAVU Gamingin sekä SuperJymyn CS:GO -joukkueet. Käy katsomassa tapahtuman nettisivuilta www.grailquest.fi ketä muita striimiboksista löydät. 


Tästä linkistä saat ostettua konepaikka-lipun tarjoushintaan 53,50 €, normaalin 69 € sijasta!


Seuraa tapahtumaa mediassa:

Tapahtuman sivut löytyy www.grailquest.fi ja viime vuoden tunnelmia voit aistia https://www.flickr.com/photos/grailquestfi/albums.

Facebook: www.facebook.com/grailquestfi

Twitter: www.twitter.com/grailquestfi

Instagram: www.instagram.com/grailquestfi


Kiinnostunut kumppanuudesta tapahtumassa? Lue lisää tästä!