GODS OF RAP - 2019 TOUR

Kuva.jpg
Kuva.jpg

GODS OF RAP - 2019 TOUR

0.00

Ma 27.5.2019 | Helsingin Jäähalli

Add To Cart

Gods Of Rap tuo Wu-Tang Clanin, Public Enemyn ja De La Soulin Suomeen toukokuussa.

Rapin legendojen yhteiskiertue on kovan kolmikon klassikkoalbumien juhlaa, illan isäntänä DJ Premier!

Kaikkien aikojen rap-kiertue saapuu Suomeen 27. toukokuuta! Wu-Tang Clanin, Public Enemyn sekä De La Soulin ilotulitusta Helsingin Jäähallissa täydentää illan isäntänä häärivä DJ Premier. VIP-paketit ovat vain Starsquadilla ennakkomyynnissä!

Gods Of Rap -kiertue on paitsi kevään kiistaton alan tapaus, myös itse tekijöilleen merkittävä virstanpylväs: Wu-Tang Clan juhlistaa samalla 25-vuotiasta Enter the Wu-Tang (36 Chambers) -esikoisalbumiaan, Public Enemy puolestaan nostaa kädet ilmaan erityisesti It Takes A Nation Of Millions To Hold Us Back -levynsä 30-vuotisjuhlien ansiosta, ja De La Soul tuo omat klassikkosävelensä mukaan 3 Feet High And Rising -levynsä niin ikään 30-vuotisjuhlavuoden hengessä. Kun tähän lisätään vielä esimerkiksi KRS-Onelle, Nasille, Jay-Z:lle, Xzibitille ja Snoop Doggille biisejä tuottaneen DJ Premierin kokemus, on Helsingin Jäähallin lavalla reilusti yli sata vuotta osaamista maailman parhaiden rap-klassikoiden takaa.

De La Soul - DJ Premier - Wu-Tang Clan

De La Soul - DJ Premier - Wu-Tang Clan

Gods Of Rap -kiertue nähtään ennen Helsinkiä esimerkiksi Iso-Britanniassa kolmen areenakeikan verran, ja myös saarivaltiossa tapaus on jo nyt nostattanut hyvää säpinää – onhan kyseessä ensimmäinen kerta, kun kaikki kolme megabändiä nähdään samalla kiertueella.

Kukin tulevista vieraista on säilyttänyt aktiivisuutensa tavalla tai toisella läpi vuosikymmenten, ja viimeisimmistä tekemisistä muistetaan esimerkiksi Public Enemy, joka julkaisi kaikkien yllätykseksi Nothing Is Quick In The Desert -levyn vuonna 2017 juhliakseen yhtyeen silloista 30-vuotisjuhlaa. De La Soul puolestaan teki yllätysesiintymisen viime syksynä Lauryn Hillin Miseducation 20 -juhlakonsertissa ja Wu-Tang Clanin jäsenet nähtiin yhdessä Jimmy Kimmelin talk show'ssa viime vuoden lokakuussa.


jaahalli_katsomokartta_2018.jpg

Stara VIP (K-18)

 • Sisäänpääsy jo klo 17.00

 • Gods Of Rap VIP party -passi

 • Pääsy Petoklubin etkoille

 • Eteispalvelut

 • Buffet–ruokailu Petoklubilla

 • Etkojen ohjelma

 • Gods Of Rap -kiertuelahja

 • Vaihtoehtoina istumapaikka A3 –katsomossa tai seisomapaikka permannolla

Hinta: 189€/henkilö (sis. alv)

Tapahtuman virallinen järjestäjä on Loud’n Live. Starsquad toteuttaa Vip-pakettien myynnin järjestäjän kanssa yhteistyössä ja järjestäjän luvalla.


Yhteyshenkilömme Starsquadilla palvelevat Teitä:

Sari Myllymäki +358 (0)9 4247 1126 email

Anna Kuusela +358 (0)9 4247 1101 email


Voit hoitaa kyyditykset Starsquadin kumppanin Kajonin kanssa, ja saat koodilla Starguest -10% alennuksen. Kajon on aidosti suomalainen ja maamme suurin yksityinen taksi- ja tilausajopalveluyritys. Tarjoamme kuljetuksia sekä ryhmille että yksittäisille matkustajille. Tilaukset tulee tehdä soittamalla numeroon 0100 8 7080 (arkisin 08-16), soittamalla tilauskeskukseen 0100 7070 ( 24/7) tai sähköpostilla myynti@kajon.fi ja mainitsemalla yhteistyökoodi.

Voit hoitaa kyyditykset Starsquadin kumppanin Kajonin kanssa, ja saat koodilla Starguest -10% alennuksen.

Kajon on aidosti suomalainen ja maamme suurin yksityinen taksi- ja tilausajopalveluyritys. Tarjoamme kuljetuksia sekä ryhmille että yksittäisille matkustajille.
Tilaukset tulee tehdä soittamalla numeroon 0100 8 7080 (arkisin 08-16), soittamalla tilauskeskukseen 0100 7070 ( 24/7) tai sähköpostilla myynti@kajon.fi ja mainitsemalla yhteistyökoodi.


Tilausehdot: Tilaus on sitova vahvistuksen jälkeen. Laskun maksuehto on 14 pv ja käsittely- ja postituskulut 12€/lasku.
Maksumuistuksesta peritään 20€ maksu ja viivästyskorko on 8%.


LISÄTIEDOT

+358 9 4247 1100
myynti@starsquad.fi