DISNEY ON ICE

Disney 445x445.jpg
Disney 445x445.jpg

DISNEY ON ICE

0.00

10.2.2018 | Hartwall Arena, Helsinki

Booking

DISNEY ON ICE - LUMOTUT MAAILMAT

Lauantaina 10.2.2018, klo 14.30

Edellisellä Suomen vierailullaan helmikuussa 2017 kaikkien aikojen yleisöennätyksensä tehnyt Disney On Ice palaa ensi vuonna uuden toiminnantäyteisen jääshow’nsa kanssa Hartwall Arenalle – ja mukana on omalla osuudellaan tälläkin kertaa Frozen! Uusi Disney On Ice – Lumotut Maailmat -jääshow herättää eloon koko perheen Disney-suosikkitarinat Helsingissä kahdeksassa esityksessä torstaista sunnuntaihin 8.-11. helmikuuta. 

Disney On Ice - Lumotut maailmat johdattaa katsojansa neljän rakastetun Disney-tarinan pyörteisiin. Megamenestyselokuva Frozenista tuttujen sisarusten Annan ja Elsan matkassa päästään vierailulle talviseen Arendelleen. Salama McQueen, Martti ja muu varikon väki Disney Pixarin menestyksekkäästä Autot -elokuvasta tarjoilevat puolestaan vauhtia ja jännittäviä tilanteita saapuessaan ajamaan jäälle kilpaa. Pienen Merenneidon tarinassa vuorostaan sukelletaan aaltoihin Arielin ja tämän ystävien kanssa. Myös Toy Story 3 -elokuvan lelut, mukaan lukien Buzz Lightyear, Woody ja Jessie, ajautuvat huikeaan seikkailuun matkallaan kotiin. 

Disney On Ice - Lumotut maailmat tarjoaa täydellisen yhdistelmän erilaisia teemoja kaikille Disney On Ice -faneille yhdistäen klassikoita ja uudempia tarinoita. "Uuden sukupolven suosikkeina jäällä nähdään Autot ja Toy Story 3. Kaikkien rakastaman Pienen Merenneidon myötä sukelletaan ajattoman klassiseen tunnelmaan. Lisäksi jäällä nähdään jo ilmiöksi muodostunut Frozen. Yleisö pääsee todistamaan kun neljä keskenään aivan erilaista Disney -maailmaa herää eloon jäällä”, kertoo show’n tuottaja Kenneth Feld Feld Entertainmentista.  


LUMOTUT MAAILMAT VIP

Tapahtuma alkaa klo 11:30, näytös klo 14:30

Tule nauttimaan lapsille suunnatusta VIP-paketista Hartwall Arenan Platinum-ravintolaan.
Lapsia varten suunniteltu tarjoilu sisältää suolaista ja makeaa syötävää, aikuisille on tarjolla buffetin lisäksi kahvia/teetä.

Lapsia tilassa on viihdyttämässä Live Nation Events Clubin hostit jotka ovat järjestäneet askartelua, ilmapalloja ja kasvomaalausta. Hostit vievät teidät ennen ovien aukeamista muulle yleisölle fanituotteiden luoksi, jotta pääsette ostoksille ilman jonoja.

Tule viettämään ikimuistoinen päivä koko perheen kanssa!

Paketti sisältää:
•    VIP-lippu ensimmäiseltä riviltä (istumapaikat jäällä/permannolla)
•    Herkku-buffet
•    Vip-tila, josta on suora kulku permannolle
•    Vip-tila käytössä myös väliajalla
•    Mahdollisuus käydä fanituoteostoksilla jonoitta
•    Live Nation Events Clubin host-palvelut
•    Naulakkopalvelu


HINTA: 

Aikuinen 149€/hlö (sis. alv 24%)

Lapsi (12v asti) 129€/hlö (sis. alv 24%)

 


LISÄTIEDOT JA VARAUKSET

+358 9 4247 1100
myynti@starsquad.fi