Children Of Bodom

Children.jpg
Children.jpg

Children Of Bodom

0.00

Pe 23.8.2019 | Kaisaniemen puisto, Helsinki

Add To Cart

Children Of Bodomin luotsaama jättikonsertti Kaisaniemeen elokuussa (pe 23.8.2019)

Kovan metallipäivän täydentävät Katatonia, Hardcore Superstar sekä Lost Society. Liput tapahtumaan tulevat myyntiin torstaina 25. huhtikuuta kello 9.00. Varmista nyt paikkasi, ja osta VIP-pakettisi ennakkoon Starsquadilta!

Tällä hetkellä menestyksekästä Yhdysvaltain-kiertuettaan päättelevä Children Of Bodom nähdään uuden Hexed-albuminsa maailmankiertueen tiimoilta ensimmäisen kerran Helsingissä erityislaatuisella keikalla. Kaisaniemeen nouseva suuri lava täyttyy metalliosaamisen huipputekijöistä perjantaina 23. elokuuta, jolloin Children Of Bodomin lisäksi puistossa mellastavat ruotsalaiset Katatonia sekä Hardcore Superstar. Jättikonsertin avaa aiemminkin Bodomien kanssa riemukasta räyhähenkeä keikoilla levittänyt jyväskyläläinen Lost Society!

”Helsingissä soittaminen on meille aina erityistä. Toki me ollaan vuosien saatossa soitettu monissa mestoissa Lepakosta Suvilahteen, mutta silti – oli se mesta mikä vaan – stadissa soittaminen on jännempää kuin missään muualla. On siis todella siistiä päästä soittamaan taas keskellä Helsinkiä ikonisessa Kaisaniemen puistossa. Ja vielä elokuun lopussa, kun kesäillat alkavat olla pimeitä", bändi fiilistelee.

Children Of Bodom aiheutti mainion kaaoksen taannoin Sanomataloon, kun bändi jakoi levyn julkaisun alla nimikirjoituksia, ja Bodomien uusin studioalbumi Hexed nousikin ilmestymisviikollaan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi. Pitkäsoitto kipusi myös esimerkiksi Saksan myyntilistoilla sijalle yhdeksän.

Hexed on samalla ensimmäinen yhtyeen studioalbumi, jolla Children Of Bodomin uusi kitaristi Daniel Freyberg on ollut mukana alusta alkaen, teknisestä puolesta vastaa Bodomin luottomies ja tuottaja-Emmallakin palkittu Mikko Karmila, joka on tuottanut, äänittänyt ja miksannut uusimman albumin.

Juuri 40 vuotta täyttänyt ja elämäkerran julkaissut Alexi Laiho avaa Hexed-levyn tekemistä ja teemoja videoilla, joista ensimmäisen voi katsoa yllä olevalla videolla.


VIP-PAKETIT

VIP (K-18)

VIP -liput vaihdetaan konserttialueen portilla sijaitsevassa vastaanottopisteessä VIP-passeihin.

 

 • VIP-passi

 • Oma sisäänkäynti tapahtumaan

 • Pääsy konserttialueelle

 • Pääsy esiintymislavan läheisyydessä sijaitsevalle erilliselle VIP-alueelle

 • Buffet-illallinen VIP-alueella

 • VIP-alueella omat anniskelupisteet ja wc-tilat

 • Pöytäpaikkoja VIP-teltassa sekä terassilla

Hinta: 159€ (sis. alv)

PRIORITY (K-18)

Priority -lippu vaihdetaan portilla rannekkeeseen, joka mahdollistaa poistumisen alueelta.

 

 • Pääsy ohjelma-alueelle

 • Pääsy erilliselle Priority-alueelle lavan sivustalla

 • Priority-alueella omat anniskelupisteet ja wc-tilat

Hinta: 99€ (sis. alv)


Yhteyshenkilömme Starsquadissa palvelevat Teitä:

Sari Myllymäki +358 (0)9 4247 1126 email

Anna Kuusela +358 (0)9 4247 1101 email


Tapahtuman virallinen järjestäjä on Loud’n Live. Starsquad toteuttaa Vip-pakettien myynnin järjestäjän kanssa yhteistyössä ja järjestäjän luvalla. Järjestäjä pidättää oikeuden ohjelma ja aikataulumuutoksiin.

Tilausehdot: Tilaus on sitova vahvistuksen jälkeen. Laskun maksuehto on 14 pv ja käsittely- ja postituskulut 10€/lasku.
Maksumuistuksesta peritään 20€ maksu ja viivästyskorko on 8%.


Voit hoitaa kyyditykset Starsquadin kumppanin Kajonin kanssa, ja saat koodilla Starguest -10% alennuksen. Kajon on aidosti suomalainen ja maamme suurin yksityinen taksi- ja tilausajopalveluyritys. Tarjoamme kuljetuksia sekä ryhmille että yksittäisille matkustajille. Tilaukset tulee tehdä soittamalla numeroon 0100 8 7080 (arkisin 08-16), soittamalla tilauskeskukseen 0100 7070 ( 24/7) tai sähköpostilla myynti@kajon.fi ja mainitsemalla yhteistyökoodi.

Voit hoitaa kyyditykset Starsquadin kumppanin Kajonin kanssa, ja saat koodilla Starguest -10% alennuksen.

Kajon on aidosti suomalainen ja maamme suurin yksityinen taksi- ja tilausajopalveluyritys. Tarjoamme kuljetuksia sekä ryhmille että yksittäisille matkustajille.
Tilaukset tulee tehdä soittamalla numeroon 0100 8 7080 (arkisin 08-16), soittamalla tilauskeskukseen 0100 7070 ( 24/7) tai sähköpostilla myynti@kajon.fi ja mainitsemalla yhteistyökoodi.


LISÄTIEDOT

+358 9 4247 1100
myynti@starsquad.fi