BURN OUT CITY: KELKKASAFARI

Kelkkasafari 445x445.jpg
Kelkkasafari 445x445.jpg

BURN OUT CITY: KELKKASAFARI

0.00

Tammi-huhtikuu

Add To Cart

Burn Out City järjestää opastettuja moottorikelkkasafareita pääkaupunkiseudulla ja muualla Etelä-Suomessa, niin metsäisiä reittejä pitkin kuin Suomenlahden jäällä. Suosittu ohjelma erityisesti Sipoon luonnonkauniissa saaristossa, kun lähtöpaikka on vain n. 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Unohtumaton elämys vasta-alkajille ja upea kokemus myös enemmän ajaneille!

Räätälöimme ainutlaatuisen kelkkaretken eikä aikaisempaa kokemusta tarvita. Vaatteidenvaihdon jälkeen ajo-opetusta, tutustutaan kelkkoihin, käydään turvallisuusasiat ja kelkan hallintaan liittyvät seikat läpi ennen lähtöä talvisiin saaristomaisemiin. Ajettava reitti ja vaativuustaso valitaan ryhmän ajokokemuksen mukaan ja lähtökohta on se, että pitää olla kivaa kaikille, eikä tuntua liian vaikealta ja raskaalta. Safarin aikana nuotiotauko, missä nautitaan kuumaa juotavaa ja lounasta. Opastuskielenä suomi, ruotsi ja englanti.

Moottorikelkka saaristosafari

Lyhyen ajoopastuksen jälkeen lähdemme liikkeelle moottorikelkka tukikohdasta Sipoosta, mistä ajetaan jäällä ja rannikon maisemissa saareen missä nautitaan kuumaa juotavaa ja eväitä nuotiolla. Reitti kulkee jäällä Sipoon ja Helsingin rajamaisemissa.

Kelkkasafarin kesto: noin 2,5 tuntia
Ryhmän koko: 4-20 henkilöä

LATAA ESITE


IMG_5542 2.jpg

Starsquadin kautta voit tilata juuri ryhmäsi tarpeisiin sopivan paketin – soita nyt ja kysy lisää! 


LISÄTIEDOT

+358 9 4247 1100
myynti@starsquad.fi