Starsquadin Urheilugaala -arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestää Starsquad Oy.

2. Arvontaan voi osallistua tykkäämällä Starsquadin kisajulkaisusta osoitteessa: www.facebook.com/StarsquadFI, sekä tykkäämällä Starsquadin Facebook-sivusta. Arvonta on käynnissä keskiviikkoon 17.1.2018 klo 20 asti.

3. Osallistumisoikeutta ei ole järjestäjän edustajien ja jälleenmyyjien työntekijöillä eikä tämän arvonnan järjestelyihin muuten osallistuneiden yritysten työntekijöillä.

4. Starsquad arpoo keskiviikkona 17.1.2018 (1) voittajan, joka saa palkinnoksi 2 x yläkatsomolippua Urheilugaalan katsomoon. Urheilugaala järjestetään torstaina 18.1.2018 Hartwall Arenalla. Palkinnon arvo on 2 x 15€.

5. Arvontaan osallistuminen ei edellytä ostamista.

6. Tämä arvonta on järjestäjän toteuttama eikä millään tavalla liity Facebookiin, Instagramiin ja Twitteriin eikä ole heidän suosittelema, eikä tietoja luovuteta heille.

7. Osallistujan ei tarvitse vastata arpajaisverosta.

8. Arvonnan päätyttyä voittajiin otetaan yhteyttä Facebookissa. Mikäli voittajaa ei tavoiteta torstaihin 18.1. klo 11 mennessä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat myöntävät järjestäjälle oikeuden käyttää voittajan nimeä eri medioissa ilman eri suostumusta tai korvausta.

9. Starsquad ei vastaa siitä riippumattomista syistä aiheutuneista muutoksista palkintoon. Järjestäjällä on oikeus muuttaa ilmoittamansa palkinnot korvaaviin palkintoihin, jotka vastaavat arvoltaan aiemmin ilmoitettuja palkintoja. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan tai palveluihin. Palkintoa ei myöskään voi siirtää toiselle henkilölle. Starsquad ei vastaa mistään vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan, tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Voittaja vastaa kaikista palkinnon hyväksymiseen tai käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

10. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä ilman ennakkoilmoitusta.

11. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä.