Profeetat-arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestää yhteistyössä Starsquad Oy sekä Cavablogi. 

2. Arvontaan voi osallistua täyttämällä yhteystietolomakkeen osoitteessa: www.starsquad.fi/profeetatarvonta. Arvonta on käynnissä 24.7.-27.4.

3. Osallistumisoikeutta ei ole järjestäjän edustajien ja jälleenmyyjien työntekijöillä eikä tämän arvonnan järjestelyihin muuten osallistuneiden yritysten työntekijöillä.

4. Starsquad arpoo torstaina 27.4. 2 x aitiopakettia (arvo 175€/kpl) Profeetat -konserttiin Hartwall Arenalle 29.4.2017. Tapahtumapaketti sisältää:

  • Starsquad Club 408-aitiossa 2 tuntia ennen ja jälkeen konsertin
  • Yksi pääsylippu hyville istumapaikoille
  • Erillinen sisäänkäynti Hartwall Arenalle
  • Laadukas buffet-illallinen aitiossa
  • Narikkapalvelut
  • Starsquadin vip-henkilökunta palveluksessanne tilaisuuden ajan

5. Arvontaan osallistuminen ei edellytä ostamista.

6. Tämä arvonta on järjestäjän toteuttama eikä millään tavalla liity Facebookiin, Instagramiin ja Twitteriin eikä ole heidän suosittelema, eikä tietoja luovuteta heille.

7. Osallistujan ei tarvitse vastata arpajaisverosta.

8. Arvonnan päätyttyä voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden päivän sisällä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat myöntävät järjestäjälle oikeuden käyttää voittajan nimeä eri medioissa ilman eri suostumusta tai korvausta.

9. Starsquad ei vastaa siitä riippumattomista syistä aiheutuneista muutoksista palkintoon. Järjestäjällä on oikeus muuttaa ilmoittamansa palkinnot korvaaviin palkintoihin, jotka vastaavat arvoltaan aiemmin ilmoitettuja palkintoja. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan tai palveluihin. Palkintoa ei myöskään voi siirtää toiselle henkilölle. Starsquad ei vastaa mistään vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan, tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Voittaja vastaa kaikista palkinnon hyväksymiseen tai käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

10. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä ilman ennakkoilmoitusta.

11. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä.