Arctic Invitational

arctic+invitational.jpg
arctic+invitational.jpg

Arctic Invitational

0.00

14.9.2019 | Hartwall Arena

Add To Cart

Elisa ja Starsquad Event järjestävät syyskuussa Suomen ensimmäisen e-urheilun megatapahtuman ‒ Arctic Invitational kokoaa yhteen lajin huiput!

arctic invitational.png

Elisa Oyj ja Starsquad Event Oy järjestävät Suomen ensimmäisen e-urheilun megatapahtuman, Arctic Invitationalin, Hartwall Arenalla 14.9.2019. Arctic Invitational on kotimaisen e-urheiluvuoden huipennus, joka kokoaa lajin parhaat niin Suomesta kuin ulkomailta.

Tapahtumaan kutsutaan kolme kansainvälisesti menestynyttä joukkuetta. Neljännen paikan lunastaa itselleen joukkue, joka selvittää tiensä finaaliin Suomessa järjestettävistä karsinnoista. Karsintoja järjestetään muun muassa LanTrek- ja Vectorama-pelitapahtumissa. 

Arctic Invitationalin palkintopotti on peräti 100 000 euroa, mikä on kotimaisissa kilpapelaamisen tapahtumissa ennennäkemätön summa. Tapahtuman pääpeli on Counter-Strike: Global Offensive, ja sen yhteydessä järjestetään myös Elisan ja Hatchin mobiilipelikiertueen finaali.

‒ Elisa Viihde Sport on jatkuvasti kasvava e-urheilumedia ja kotimaisen kilpapelaamisen edelläkävijä. Olemme laajentaneet alkuvuodesta e-urheilun lajivalikoimaamme, ja kansainvälisen tason sisällön tuottaminen on meille luonteva ja mielekäs seuraava askel, Elisan urheilu- ja maksu-tv-liiketoiminnasta vastaava Mika Lepistö iloitsee. ‒ Odotamme kovatasoista tapahtumaa, jossa haastajajoukkueelle tarjoutuu mahdollisuus kohdata e-urheilun terävintä kärkeä. Meille on tärkeää auttaa suomalaisia e-urheilijoita kasvamaan ja kehittymään kohti kansainvälistä tasoa ja uraa, Lepistö toteaa.

‒ Hartwall Arena antaa hienot puitteet Suomen ensimmäiselle areenaluokan e-urheilutapahtumalle. Areenan tekniikkaa hyödynnetään e-urheilussa ennennäkemättömällä tavalla, Starsquad Eventin toimitusjohtaja Olli-Pekka Villa mainitsee.

Elisan ja Hatchin mobiilipelikiertue huipentuu Arctic Invitationaliin

Arctic Invitationalin yhteydessä pelataan myös Elisan ja Hatchin mobiilikiertueen finaali. Tammikuussa alkanut Elisa 5G -liiga on osa Elisan ja Hatchin yhdessä järjestämää kaikille avointa pilvipelaamisen mobiilikiertuetta. Liigan karsintoja pelataan alkuvuonna Hatch-sovelluksessa sekä tapahtumissa eri puolilla Suomea. Elisa 5G -liigassa kenelle tahansa tarjoutuu mahdollisuus päästä Hartwall Arenan lavalle suuren yleisön eteen näyttämään taitonsa. ‒ Olemme järjestämässä maailman ensimmäistä 5G-mobiilipelaamisen areenatapahtumaa, mistä olemme erityisen ylpeitä, Mika Lepistö kertoo.

‒ On ollut hienoa lanseerata Suomen ensimmäinen 5G-pelikiertue Elisan kanssa. Haastan kaikki mobiilipelaamisesta kiinnostuneet pelaamaan Hatch-sovelluksessa tai 5G-kiertueella, sillä Arctic Invitationalissa pelattava Elisa 5G-liigan finaali on avoinna parhaille pelaajille. Päälavalla tavataan, Lassi Nummi Hatchilta toivottaa.

Tapahtuma nähdään Elisa Viihde Sportin kanavilla sekä Twitch-suoratoistopalvelussa ympäri maailman.

Starsquadin kautta pääset mukaan tapahtumakiertueen kumppaniksi, tavoittamaan uskottavalla tavalla nuorta kohderyhmää!

OTA YHTEYTTÄ, NIIN KERROMME LISÄÄ KUMPPANUUSMAHDOLLISUUKSISTA!

Nimi *
Nimi
Puhelinnumero
Puhelinnumero