NESTE RALLIN ELÄMYKSELLISET VIP-TILAISUUDET KOKEVAT TULEVANA KESÄNÄ UUDISTUKSEN

23.3.2017 Helsinki

Suomen MM-rallin VIP-tilaisuudet kokevat monipuolisia uudistuksia tulevana kesänä. Tilaisuudet saavat myös uuden kumppanin, kun hospitality-palveluihin erikoistunut urheilu- ja tapahtumamarkkinoinnin yritys Starsquad vastaanottaa niiden myynti- ja markkinointivastuun.

Entistä keskeisemmät sijainnit, entistä monipuolisemmat puitteet, entistä korkeatasoisemmat palveluvalikoimat, entistä laajemmat katselualueet – 27.-30.7. ajettavan Neste Rallin VIP-tilaisuudet on räätälöity tänä vuonna entistä paremmin kaikille autourheilun ystäville, jotka haluavat tapahtumakokemukseltaan hieman enemmän.

Kilpailun reitin julkaisun myötä 23.3. torstaina klo 14 myyntiin tuleviin, virallisiin VIP-tilaisuuksiin pääsee tutustumaan Neste Rallin www-sivuston kautta. Varsinainen markkinointi tapahtuu Starsquadin operatiivisen tiimin ja myyntikanavien kautta.

 

”Olemme erittäin iloisia, että pääsemme yhteistyöhön mahtavan Neste Rallin kanssa! Pystymme tarjoamaan tapahtumaan monipuolista myyntiosaamista, ja panostamme tänä vuonna lisäksi uudenlaisiin digitaalisiin myyntikanaviin. Tuotamme Neste Rallin VIP-palvelut yhteistyössä laadukkaiden kumppaneidemme kanssa, ja uskomme tämän näkyvän erittäin positiivisesti myös lopputuloksessa”, kertoo Starsquadin Hospitality-johtaja Henrik Thelen.
”On ilo aloittaa yhteistyö kokeneen ja taitavan hospitality-kumppanimme kanssa. Halusimme uudistaa VIP-tilaisuutemme täksi vuodeksi palvellaksemme autourheilun ystäviä entistä paremmin ja tarjotaksemme mahdollisimman moneen makuun istuvia puitteita ja palveluja nauttia maailman parhaasta MM-rallista. Uskomme, että Starsquad on juuri oikea toimija tuomaan tämän tarjonnan esille ja kertomaan tilaisuuksistamme myös uusille, kiinnostuneille asiakkaille”, kuvailee Neste Rallin promoottori Jani Backman.

Saalahti Rally Arena VIP Hinta: Hinta: 149€ / hlö (+alv 24%)  Lue lisää

Saalahti Rally Arena VIP
Hinta: Hinta: 149€ / hlö (+alv 24%)
Lue lisää

Koivisto Rally Experience VIP Hinta: 199€ / hlö (+alv 24%)  Lue lisää

Koivisto Rally Experience VIP
Hinta: 199€ / hlö (+alv 24%)
Lue lisää

Harju City Classic VIP Hinta: 269€ / hlö (+alv 24%)  Lue lisää

Harju City Classic VIP
Hinta: 269€ / hlö (+alv 24%)
Lue lisää


Lisätiedot:
Neste Ralli / AKK Sports Oy, promoottori Jani Backman
040 522 4346, jani.backman@autourheilu.fi
Starsquad Oy, hospitality-johtaja Henrik Thelen
040 0431 240, henrik.thelen@starsquad.fi
 
Lisätietoja Neste Rallin VIP-tilaisuuksista löydät 23.3. klo 13 alkaen tapahtuman kotisivustolta www.nesterallyfinland.fi. sekä www.starsquad.fi/tapahtumat