HEIKKI POHJONEN VAHVISTAMAAN STARSQUADIN MYYNTIÄ JA DIGIPALVELUITA
 

14.2.2017 Helsinki
Heikki Pohjonen aloittaa Starsquadin digitaalisen myynnin johtajana 13.2.2017. Heikki tuo osaamisellaan, kokemuksellaan ja verkostoillaan lisävoimaa Starsquadin myyntiin, kumppaniratkaisuihin, hospitality-palveluihin ja uudenlaisiin digitaalisiin palveluihin. Starsquad pystyy jatkossa palvelemaan kumppaneita ja asiakkaita entistä paremmin digitaalisen transformaation mahdollisuuksissa.

Heikki2.jpg.jpeg

Heikki Pohjonen:
“Todella mahtavaa päästä mukaan Starsquadin tähtikentälliseen! Koen, että Starsquadin palvelutarjoama soveltuu omaan kokemukseeni ja kiinnostuksen kohteisiini erittäin hyvin. Uskon, että voin tuoda Starsquadiin paljon lisää myyntiä ja digiosaamista, ja minulla on intohimoa kehittää live-tapahtumien katsojaelämystä uudelle tasolle.”

Heikki Pohjonen on toiminut yli 6 vuotta Dinglellä sosiaalisen median ja digitaalisen markkinoinnin konsultointitehtävissä. Hänellä on laaja kokemus sisällöntuotannosta, kouluttamisesta, konsultoinnista ja myynnistä sekä erilaisista digitaalisista ratkaisuista.
 
Pohjosella on urheilumanageroinnin tutkinto sekä hän toimii Sponsorointi- ja Tapahtumamarkkinointi ry:n hallituksessa. Hän on myös tutkinut gradutyössään sosiaalisen median hyödyntämistä suomalaisessa sponsoroinnissa ja toiminut sponsoroinnin ja urheilumarkkinoinnin puhujana eri tapahtumissa.
 
Starsquadin toimitusjohtaja Mika Sulin:
“Olemme ylpeitä että saamme Heikin mukaan tuomaan merkittävästi lisää digitaalista myyntivoimaa ja osaamista asiakkaidemme hyväksi sekä kehittämään Starsquadin kumppanuusmyyntiä, tuotteistusta ja palveluratkaisuja.”
 
Starsquad Oy on suomalainen urheilu- ja tapahtumamarkkinointiyritys keskittyen sponsorointiin, hospitality-palveluihin sekä digitaalisiin tapahtumatuotannon ja –markkinoinnin ratkaisuihin. B2B-palveluiden ohella Starsquad keskittyy entistä enemmän myös B2C-palveluihin sekä omaan tapahtumatuotantoon.
 
Starsquad on mukana oikeudenhaltijana tai hospitality-palveluntuottajana mm. Lahti 2017 hiihdon MM-kisoissa, Urheilugaalassa, Suomi-Ruotsi jääkiekon World Cup –esiottelussa, Red Bull Crashed Ice alamäkiluistelun Suomen MM-osakilpailussa sekä lukuisissa musiikkikonserteissa ja perhetapahtumissa.
 
Seuraavaksi Starsquad tuo urheilumaailman tunnetuimmat huippuasiantuntijat Change the Game –seminaariin Savoy-teatteriin 27.3.2017. Starsquad tarjoaa sinulle seminaarissa aitiopaikan maailmanluokan urheilumarkkinointiin ja digitalisaation huikeisiin mahdollisuuksiin! Varaa liput tästä.
 
Katso lisää Starsquadin tarjoamista palveluista

 

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Mika Sulin, 040 527 8101
Hospitality-johtaja Henrik Thelen, 040 0431 240
Digitaalisen myynnin ja markkinoinnin johtaja Heikki Pohjonen, 050 563 5537