Valtteri Bottas Duathlon 2019 - GOLD elämys 20 joukkueelle!

Before_the_Start.jpg

Kolmas Valtteri Bottas Duathlon pyörähtää käyntiin elokuussa sunnuntaina 18.8.2019 Liikuntakeskus Pajulahdessa. VBD on koko perheen tapahtuma, jossa pääset osallistumaan yksilö ja joukkuekisaan sekä perhesarjaan. Duathlonissa ero triathloniin verrattuna on se, että uinti-osuus korvataan toisella juoksu osuudella. Sarjoissa on siis kaksi juoksu-osuutta ja yksi pyöräily-osuus. Olen itse saanut kunnian olla tuottamassa ja kehittämässä tapahtumaa sen ensimmäisestä vuodesta lähtien.

Tapahtuma on saanut alkunsa Valtteri Bottaksen aloitteesta. Hän on kotoisin Nastolasta, jonne halusi järjestää liikuntatapahtuman, jonne perheet voivat tulla viettämään yhdessä mukavaa aikaa ja liikunnallista päivää. Tapahtumaan sisäänpääsy on ilmainen ja kisan lisäksi yhteistyökumppanimme tarjoavat kävijöille erilaisia ilmaisia aktiviteetteja kumppanitorilla. Olemme kasvattaneet jo nyt hyvällä tahdilla tapahtuman kävijä- sekä osallistujamäärää, vaikka tapahtuma on ollut käynnissä vasta kaksi vuotta.

Meillä Starsquadilla on tänä vuonna myynnissä tapahtumaan GOLD-paketti, jollaista Suomessa ei ole ollut koskaan! Tämä on paketti, josta itse olen superinnoissani ja ennen kaikkea tämä, jos mikä tuote on VIP. Gold-pakettiin sisältyy se, että pääset kuulemaan mistä Valtteri Bottas ammentaa motivaatiotaan ja kokemaan Bottaksen valmentajan Antti Vierulan treenit. Pakettiin kuuluu ruoat, majoitus ja upeat Pajulahden rantasaunat. Pakettiin kuuluu myös seuraavan päivän tapahtuman joukkuekisaan osallistuminen (5 km juoksu - 20 km maastopyöräily - 3 km juoksu) Tämä on varmasti ikimuistoinen paketti, joka tarjotaan elämyksenä vain harvalle (20 joukkuetta). Mukaan mahtuu vielä joukkueita! Kasaa siis joukkue yrityksesi tai ystävien kesken ja pääsette nauttimaan upean ja rentouttavan viikonlopun elokuussa.

GOLD-tuotteen hinta on 2999€ + alv kolmen hengen joukkueelle. Mikä parasta, tästä summasta 500 € menee Westpro4u lahjoitukseen lasten ja nuorten positiivisen kasvun kehittämiseen. Lisää Westpro4u toiminnasta voit lukea täältä: https://www.westpro.fi/westpro4u

Toivottavasti näemme mahdollisimman monen kanssa Nastolassa 18.8.2019! Meidän joukkue lähtee myös maaliviivoille klo 14.00! Kysymys kuuluukin: Uskallatteko tulla haastaamaan meitä?

WhatsApp Image 2019-05-10 at 16.40.42.jpeg

Kiinnostuitko paketista? #sitmennää #valtteribottasduathlon #vbd2019

Ota yhteyttä:

Anna Komu

Production & relationship manager

anna.komu@starsquad.fi

p. 050 4949 504 

Harjoittelu ja kesätyö Starsquadilla

Starsquadin työharjoittelija ja kesätyöntekijä Vili kertoo kokemuksiaan kevään ja kesän ajalta. Vili lähti ennakkoluulottomasti kokeilemaan graafikon hommia ja markkinointiviestintää tapahtuma-alan yritykseen ja se kannatti!

ELÄMYSREISSU JALKAPALLON MM-KISOIHIN!

Starsquadin Heikki matkusti Pietariin yhdessä Event Travelin kanssa seuraamaan jalkapallon MM-kisoja. Lue tästä raporttia elämysreissusta, sekä siitä miksi kannattaa yleisesti lähteä paikan päälle kokemaan elämyksiä huippu-urheilun parissa!

Kiekkoa palmujen alla!

Lue Starsquadin myyjän Christofferin kokemukset Miamista Florida Panthers vs Washington Capitals NHL-pelistä!

Sponsorointi-yhteistyön monipuoliset mahdollisuudet

Starsquad on uudistanut sponsorointikumppanuuksien tarjoamaa kesän ja syksyn 2017 aikana. Tarjoamme asiakkaille mahdollisuuksia ja sitä kautta ratkaisuja hyödyntää sponsorointia laaja-alaisesti tapahtumien, seurojen tai liigojen kautta. 

Kymmenen vuotta konfettisadetta ja urheilun juhlaa

Suomi 100 -juhlavuoden Gaala oli jälleen osoitus siitä, että sillä on kyky kehittyä jatkuvasti. Gaalan tähtiartistit, urheilijatähdet ja mielettömät puitteet toivat Hartwall Arenan katsomoihin lähes 4000 suomalaista illallisvieraiden lisäksi.

e-Sportsin maailmanvalloitus

eSports on Suomessa 18-29 -vuotiaiden miesten keskuudessa jo 2. suosituin urheilulaji! Rajusti kasvava ilmiö on yhä vieras suurelle yleisölle, mutta eSports juna puskuttaa järisyttävää vauhtia eteenpäin. Lue Starsquadin Hessun kokemuksia Dreamhack digifestivaali -tapahtumasta.

Myykö Suomi kovasti vai pehmeästi?

Starsquadin tiimi osallistui 12.5. Finlandia Talossa järjestettyyn Suomi myy!- seminaariin. Myyntitiimin Marjo Savinainen kertoo kokemuksiaan ja ajatuksiaan myynnistä ja eri tapojen hyödyntämisestä työssään.

NEXTM -digiSeminaarin opit

Olimme Starsquadin porukalla GroupM:n järjestämässä NextM-seminaarissa, joka on foorumi inspiroivalle uudelle ajattelulle ja disruptoivalle teknologialle. Tässä blogissa käydään läpi seminaarin ideoiden sovellettavuutta etenkin urheilu- ja tapahtumakentässä.

Starsquad: Maailmanluokan live-elämyksiä aitiopaikalta

Tästä pamahtaa käyntiin uusi Starsquadin blogisarja: #aitiopaikalla! Blogissa käydään läpi ajatuksia ja ilmiöitä tapahtumaelämyksien, fanikulttuurin, sponsoroinnin ja uusien yleisöä aktivoivien digisovellusten ympäriltä.