Vierumäki - loistava paikka viettää yrityksen kesäjuhlia!

ea0341ad-8801-460b-a396-f81b325ba518-2.jpg

Vietimme muutama viikko sitten Starsquadin kesäpäiviä Vierumäellä. Majoituimme Vierumäellä Puustellin mökissä, missä oli näin isolle porukalle hyvät puitteet. Rauhallinen alue, paljon tilaa sekä järvi ja luonto lähellä.

puustelli.jpg

Mitä kerkesimme tehdä kahden päivän aikana?

Saavuttiin iltapäivällä Vierumäelle. Tuotiin kamat mökkiin ja vaihdettiin sporttisemmat vaatteet päälle. Ensimmäisenä meillä oli vuorossa tiimipolku. Kävelimme metsässä ja pysähdyimme reitin varrella erilaisille rasteille. Rasteilla testattiin tiimityötä, ongelmanratkaisukykyä ja luottamusta. Naurettiin paljon ja oli rento fiilis kävellä Vierumäen luonnossa. Tiimipolku päättyi kodalle, jossa joimme kahvit. Tämän jälkeen mentiin takaisin mökille ja aloitettiin grillaamaan. Meidän Masterchef eli pomomme Mika loi meille herkulliset hampurilaiset illalliseksi. Vietettiin iltaa siis hyvässä seurassa, saunottiin, uitiin, pelattiin ja pidettiin huolta ettei missään vaiheessa tule nestehukkaa!

a0a2aaae-418a-45e1-9520-e5228649299e.jpg
9a28f2f5-af98-4e56-a56a-ede0928563ed.jpg

Aamulla teimme aamupalan koko jengille ja aamu starttasi Henan ja Mikan briiffillä. Sen jälkeen porukka jaettiin kahtia ja osa meni suppailemaan ja osa frisbeegolf radalle. Itse kuuluin suppausryhmään. Oli superkivaa päästä pitkästä aikaa suppailemaan. Miten hyvää ja kokonaisvaltaista treeniä se onkaan! Pakko ainakin yhden kerran käydä tänä kesänä vielä! Frisbeegolf ryhmän menestyksestä tiedän vain sen, että siellä ei ainakaan kauaa viivytty, kun meistä suppailijoista kerettiin ottaa monta kuvaa mökiltä (kts alta). Aktiviteetin jälkeen käytiin syömässä yhdessä Paviljongissa.

ee2e852f-60bb-4a06-8634-f798b52e06e3.jpg
fd1a0d38-b587-4018-ad6f-765b95fac934.jpg

Osa lähti ruokailun jälkeen kotiin ja osa jäi viettämään virkeänä iltaa mökille. Kävimme vielä illalla keilaamassa ja alla olevasta videosta voi nähdä miten huikeita suorituksia tehtiin ja kuinka helppoa se täyskaato on, kun osaa!

Kokonaisuudessaan oli tosi hyvä reissu ja Vierumäki toimii paikkana hyvin yrityksen kesäjuhliin. Tulisin Vierumäelle uudestaan tosi mielelläni viettämään jotain sportti- ja hyvinvointiviikonloppua. Helsingistä kun pääsee niin nopeasti sinne!

Mitä haluaisin seuraavalla kerralla testata?

Flowpark - tsekkaa täältä

Metsäjooga - tsekkaa täältä

Issikkaretki - tsekkaa täältä

Löysin myös mielenkiintoisia viikonloppu ohjelmia:

Body & Mind hyvinvointiloma - tsekkaa täältä

Tanssikimara - tsekkaa täältä

Parisportti - tsekkaa täältä

image001.png

-Anna Komu / Production & Relationship Manager

Meillä myynnissä nyt Vierumäelle Finnish Challenge kisaan paketteja, jotka pääset kurkkaamaan täältä:

https://www.starsquad.fi/tapahtumat/vierumki-finnish-challenge

Harjoittelu ja kesätyö Starsquadilla

Starsquadin työharjoittelija ja kesätyöntekijä Vili kertoo kokemuksiaan kevään ja kesän ajalta. Vili lähti ennakkoluulottomasti kokeilemaan graafikon hommia ja markkinointiviestintää tapahtuma-alan yritykseen ja se kannatti!

ELÄMYSREISSU JALKAPALLON MM-KISOIHIN!

Starsquadin Heikki matkusti Pietariin yhdessä Event Travelin kanssa seuraamaan jalkapallon MM-kisoja. Lue tästä raporttia elämysreissusta, sekä siitä miksi kannattaa yleisesti lähteä paikan päälle kokemaan elämyksiä huippu-urheilun parissa!

Kiekkoa palmujen alla!

Lue Starsquadin myyjän Christofferin kokemukset Miamista Florida Panthers vs Washington Capitals NHL-pelistä!

Sponsorointi-yhteistyön monipuoliset mahdollisuudet

Starsquad on uudistanut sponsorointikumppanuuksien tarjoamaa kesän ja syksyn 2017 aikana. Tarjoamme asiakkaille mahdollisuuksia ja sitä kautta ratkaisuja hyödyntää sponsorointia laaja-alaisesti tapahtumien, seurojen tai liigojen kautta. 

Kymmenen vuotta konfettisadetta ja urheilun juhlaa

Suomi 100 -juhlavuoden Gaala oli jälleen osoitus siitä, että sillä on kyky kehittyä jatkuvasti. Gaalan tähtiartistit, urheilijatähdet ja mielettömät puitteet toivat Hartwall Arenan katsomoihin lähes 4000 suomalaista illallisvieraiden lisäksi.

e-Sportsin maailmanvalloitus

eSports on Suomessa 18-29 -vuotiaiden miesten keskuudessa jo 2. suosituin urheilulaji! Rajusti kasvava ilmiö on yhä vieras suurelle yleisölle, mutta eSports juna puskuttaa järisyttävää vauhtia eteenpäin. Lue Starsquadin Hessun kokemuksia Dreamhack digifestivaali -tapahtumasta.

Myykö Suomi kovasti vai pehmeästi?

Starsquadin tiimi osallistui 12.5. Finlandia Talossa järjestettyyn Suomi myy!- seminaariin. Myyntitiimin Marjo Savinainen kertoo kokemuksiaan ja ajatuksiaan myynnistä ja eri tapojen hyödyntämisestä työssään.

NEXTM -digiSeminaarin opit

Olimme Starsquadin porukalla GroupM:n järjestämässä NextM-seminaarissa, joka on foorumi inspiroivalle uudelle ajattelulle ja disruptoivalle teknologialle. Tässä blogissa käydään läpi seminaarin ideoiden sovellettavuutta etenkin urheilu- ja tapahtumakentässä.

Starsquad: Maailmanluokan live-elämyksiä aitiopaikalta

Tästä pamahtaa käyntiin uusi Starsquadin blogisarja: #aitiopaikalla! Blogissa käydään läpi ajatuksia ja ilmiöitä tapahtumaelämyksien, fanikulttuurin, sponsoroinnin ja uusien yleisöä aktivoivien digisovellusten ympäriltä.