Kiekkoa palmujen alla!

Tässä blogissa Starsquadin myyntitiimin Christoffer kertoo reissustaan Florida Panthers – Washington Capitals NHL-otteluun BB&T Centerissä!

IMG_8016.PNG.jpeg

Kesä ja jääkiekko, kaksi asiaa joista pidän mielettömän paljon. Vaikea yhtälö kuitenkin täällä härmässä, sillä näistä molemmista nauttiminen samaan aikaan on vain mahdollista alkusyksyn harjoitusotteluiden ”Havaiji-kiekon” aikaan. Vaikka rakastankin kotimaista kiekkoa, niin nämä ottelut eivät minussa hirveästi stimuloivia fiiliksiä synnytä. Minulle ei siis jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin pakata laukut ja lähteä kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää ja siitä lätäkön yli Miamiin. Noin 11 tunnin lennon jälkeen ulos astuttuani, aurinko porotti ja lämmin tuuli puhalsi kohti kasvoja. Lisäksi askel lähempänä elämän ensimmäistä NHL-ottelua paikan päällä joten intoa oli äijässä kuin ilmapallossa!

IMG_8018.PNG.jpeg

Tiluksille saavuttuamme ensimmäinen huomioni kiinnittyi areenan kokoon. Nordenskiöldinkadun jäähalliin ja Hartwall Arenaan tottuneena tämä mökki paini aivan eri liigassa, ja sisällä viimeistään pystyimme myös vahvistamaan tämän asian. Tätä edelsi tiukka turvatarkastus jonka jälkeen pääsimme sisään jossa vastaan tuli heti fanikauppa. Tämä lätkäfanien karkkikauppa tarjosi laajan valikoiman eri fanituotteita, joista itsellekin lähti mukaan pari matkamuistoa.

 

Tovi tämän jälkeen ja katsomoon päästyämme olin haltioissani. Vaikka paljon on ollut puhetta yleisökadosta, niin tässä ottelussa mylvivää yleisöä oli yllin kyllin ja meno oli mitä mahtavin! Fiilistä nostatti myös pelikatkojen aikana tapahtuvat ohjelmapläjäykset, joihin olemme viime vuosina myös päässeet tutustumaan Suomen kiekkopeleissä. Lisämausteena katsomossa myytiin pelikatkoilla juotavaa mm. oluen muodossa, mitä myös kaipaisin Suomen kiekkokatsomoihin.

IMG_8019.PNG.jpeg

Erätauoilla lähdimme kiertämään hallin käytäviä ja iloksemme huomasimme yhden asian. Vaikka meille suomalaisille jonottaminen on SE juttu, niin oli mielettömän virkistävää, ettei täällä tarvinnut jonottaa oikeastaan mihinkään. Kiskoja ja muita kojuja oli joka paikassa ja vessaankin pääsi muitta mutkitta.

Peli itsessään oli viihdyttävää, ja voin vain todeta, että aivan ansaitusti nämä kaverit pelaavat tässä maailman parhaassa liigassa. Tietenkin tiedossa oli ennen ottelua, että taito ja nopeus on NHL:ssä aivan eri planeetalta kuin totutussa KHL:ssä ja Liigassa, mutta olin silti häkeltynyt miten hyvää kiekkoa täällä oikeasti pelataan.

Ottelu päättyi lopulta hienosti Floridan hyväksi numeroin 3-2, kun viimeisellä minuutilla Vincent Trocheck iski Jonathan Huberdeaun syötöstä kotijoukkueen voittoon. Mainitsemisen arvoista on myös Suomen oman Alexander Barkovin kaunis esityö 2-2 tasoitusmaaliin.

Lopuksi vielä asioita mitä näin jälkiviisaana haluan jakaa teille:

·      Cash Is King – Kuten yleensä Amerikassa, käteinen on varmin ja helpoin maksuväline. Monessa kojussa kävi vain käteinen, joten kannattaa ottaa tämä huomioon peliin lähtiessänne.

·      Über – Mikäli tämä kyytisovellus ei ole vielä tuttu niin ainakin reissussa ollessa kannattaa tutustua. Überilla säästät paljon rahaa ja vaivaa. Areenalla oli oma Über-stoppi josta kätevästi voi hypätä tilaamaansa autoon.

·      Yhdistä kiekkopeli ja ostokset – Areena sekä suosittu Sawgrass Mills -ostoskeskus sijaitsevat lähekkäin, joten mikäli asut kauempana niin suosittelen yhdistämään ostosreissun pelin yhteyteen. Hallin ulkopuolella on säilytystilat, johon pystyt jättämään ostokset pelin ajaksi.

Kaiken kaikkiaan käteen jäi aivan mielettömän hieno kiekkokokemus jota tulen muistelemaan lämmöllä pitkään. Voin siis vilpittömästi suositella tällaista reissua teille kaikille!

 

PS. Starsquad tarjoaa Event Travelin kanssa mm. spesiaalipaketteja, joissa pääset paikan päälle Floridan peliin ja jopa tapaamaan Barkovia! https://www.starsquad.fi/tapahtumat/florida-panthers-vs-carolina-hurricanes-ja-aleksander-barkovin-tapaaminen

NHL rantautuu syksyllä myös Suomeen, ja nämä paketit ovatkin kiinnostaneet suomalaisia todella paljon: https://www.starsquad.fi/tapahtumat/nhl-hartwall-arena

Christoffer Iilane

Sales, Starsquad

Harjoittelu ja kesätyö Starsquadilla

Starsquadin työharjoittelija ja kesätyöntekijä Vili kertoo kokemuksiaan kevään ja kesän ajalta. Vili lähti ennakkoluulottomasti kokeilemaan graafikon hommia ja markkinointiviestintää tapahtuma-alan yritykseen ja se kannatti!

ELÄMYSREISSU JALKAPALLON MM-KISOIHIN!

Starsquadin Heikki matkusti Pietariin yhdessä Event Travelin kanssa seuraamaan jalkapallon MM-kisoja. Lue tästä raporttia elämysreissusta, sekä siitä miksi kannattaa yleisesti lähteä paikan päälle kokemaan elämyksiä huippu-urheilun parissa!

Kiekkoa palmujen alla!

Lue Starsquadin myyjän Christofferin kokemukset Miamista Florida Panthers vs Washington Capitals NHL-pelistä!

Sponsorointi-yhteistyön monipuoliset mahdollisuudet

Starsquad on uudistanut sponsorointikumppanuuksien tarjoamaa kesän ja syksyn 2017 aikana. Tarjoamme asiakkaille mahdollisuuksia ja sitä kautta ratkaisuja hyödyntää sponsorointia laaja-alaisesti tapahtumien, seurojen tai liigojen kautta. 

Kymmenen vuotta konfettisadetta ja urheilun juhlaa

Suomi 100 -juhlavuoden Gaala oli jälleen osoitus siitä, että sillä on kyky kehittyä jatkuvasti. Gaalan tähtiartistit, urheilijatähdet ja mielettömät puitteet toivat Hartwall Arenan katsomoihin lähes 4000 suomalaista illallisvieraiden lisäksi.

e-Sportsin maailmanvalloitus

eSports on Suomessa 18-29 -vuotiaiden miesten keskuudessa jo 2. suosituin urheilulaji! Rajusti kasvava ilmiö on yhä vieras suurelle yleisölle, mutta eSports juna puskuttaa järisyttävää vauhtia eteenpäin. Lue Starsquadin Hessun kokemuksia Dreamhack digifestivaali -tapahtumasta.

Myykö Suomi kovasti vai pehmeästi?

Starsquadin tiimi osallistui 12.5. Finlandia Talossa järjestettyyn Suomi myy!- seminaariin. Myyntitiimin Marjo Savinainen kertoo kokemuksiaan ja ajatuksiaan myynnistä ja eri tapojen hyödyntämisestä työssään.

NEXTM -digiSeminaarin opit

Olimme Starsquadin porukalla GroupM:n järjestämässä NextM-seminaarissa, joka on foorumi inspiroivalle uudelle ajattelulle ja disruptoivalle teknologialle. Tässä blogissa käydään läpi seminaarin ideoiden sovellettavuutta etenkin urheilu- ja tapahtumakentässä.

Starsquad: Maailmanluokan live-elämyksiä aitiopaikalta

Tästä pamahtaa käyntiin uusi Starsquadin blogisarja: #aitiopaikalla! Blogissa käydään läpi ajatuksia ja ilmiöitä tapahtumaelämyksien, fanikulttuurin, sponsoroinnin ja uusien yleisöä aktivoivien digisovellusten ympäriltä.