MITÄ ÄITISI MERKITSEE SINULLE?

Tulevaa äitienpäivää kunnioittaen, koostimme Starsquadin työntekijöiden ajatuksia omista äideistään. 

”Äiti tekee asioita pyytämättä, auttaa pyytämättä enkä sitä itse aina edes tiedosta. Äiti suojelee, huolehtii ja soittelee perään, vaikka vanhemmiten sen voisi kuvitella vähenevän, päinvastoin. Äiti tekee pieniä asioita koko ajan, joka edistää omaa elämää. Äiti tekee kaiken rakkaudesta ja äitiin voi luottaa aina.  Hyvää äitienpäivää kaikille äideille!” - Mikko Murtomäki, Sales

”Jos ei muuhun voi luottaa niin ainakin äitiin voi. Paras tuki ja turva!” -Anna Kuusela, Sales

“Mun äiti on paras ja ihana sen takia ettei maailmassa ole montaa niin vahvaa ja välittävää ihmistä kuin hän. Äiti on tehnyt minun sekä veljeni eteen niin paljon etten voisi olla koskaan kiitollisempi. On kunnia kutsua juuri minun äitiä äidikseni. God couldn’t be everywhere so he created mothers <3” - Nicole Thelen, Sales

“Äiti on maailman paras tuki ja apu, omien kaksosteni vauva-arjesta en olisi ikinä selvinnyt ilman äidin tukea, meidän perheellä on viikoittain arjen apuna maailman rakkain mummi.  Mitä vanhemmaksi tulen sitä enemmän äitiäni arvostan.” -Sari Myllyniemi, Relationship Manager

“Äiti auttaa kaikessa ja välittää. Äiti ei aina halua päästää poikaansa maailmalle reissuun, koska joutuu huolehtimaan liikaa. Mutta silti äiti tukee aina jokaisessa valinnassa, ja on tyytyväinen viimeistään sitten kun reissu on ohi!” -Heikki Pohjonen, Digital Marketing & Sales

"Piirsin kuvan. Siihen silmät, jotka nauravat ja suun, joka hymyilee. Piirsin korvat, jotka jaksavat kuunnella ja sydämen joka välittää. Piirsin ihmisen, joka on minulle tärkeä. Piirsin sinut, Äiti!♥ Kiitos kaikesta, olet parhain. " -Anna Komu, Producer

"Mun äiti on kiva." -Joel Harkimo, Starsquad Events

Ps. Jos äitienpäivälahja on vielä ostamatta, uskomme, että äitisi ilahtuisi muun muassa näistä paketeista:

BRUNO MARS ma 22.5.2017

PORI JAZZ 13.-15.7.2017 

RIVERDANCE 22.9.2017

CATS 19.-21.10.2017

SARAH BRIGHTMAN 23.11.2017

Harjoittelu ja kesätyö Starsquadilla

Starsquadin työharjoittelija ja kesätyöntekijä Vili kertoo kokemuksiaan kevään ja kesän ajalta. Vili lähti ennakkoluulottomasti kokeilemaan graafikon hommia ja markkinointiviestintää tapahtuma-alan yritykseen ja se kannatti!

ELÄMYSREISSU JALKAPALLON MM-KISOIHIN!

Starsquadin Heikki matkusti Pietariin yhdessä Event Travelin kanssa seuraamaan jalkapallon MM-kisoja. Lue tästä raporttia elämysreissusta, sekä siitä miksi kannattaa yleisesti lähteä paikan päälle kokemaan elämyksiä huippu-urheilun parissa!

Kiekkoa palmujen alla!

Lue Starsquadin myyjän Christofferin kokemukset Miamista Florida Panthers vs Washington Capitals NHL-pelistä!

Sponsorointi-yhteistyön monipuoliset mahdollisuudet

Starsquad on uudistanut sponsorointikumppanuuksien tarjoamaa kesän ja syksyn 2017 aikana. Tarjoamme asiakkaille mahdollisuuksia ja sitä kautta ratkaisuja hyödyntää sponsorointia laaja-alaisesti tapahtumien, seurojen tai liigojen kautta. 

Kymmenen vuotta konfettisadetta ja urheilun juhlaa

Suomi 100 -juhlavuoden Gaala oli jälleen osoitus siitä, että sillä on kyky kehittyä jatkuvasti. Gaalan tähtiartistit, urheilijatähdet ja mielettömät puitteet toivat Hartwall Arenan katsomoihin lähes 4000 suomalaista illallisvieraiden lisäksi.

e-Sportsin maailmanvalloitus

eSports on Suomessa 18-29 -vuotiaiden miesten keskuudessa jo 2. suosituin urheilulaji! Rajusti kasvava ilmiö on yhä vieras suurelle yleisölle, mutta eSports juna puskuttaa järisyttävää vauhtia eteenpäin. Lue Starsquadin Hessun kokemuksia Dreamhack digifestivaali -tapahtumasta.

Myykö Suomi kovasti vai pehmeästi?

Starsquadin tiimi osallistui 12.5. Finlandia Talossa järjestettyyn Suomi myy!- seminaariin. Myyntitiimin Marjo Savinainen kertoo kokemuksiaan ja ajatuksiaan myynnistä ja eri tapojen hyödyntämisestä työssään.

NEXTM -digiSeminaarin opit

Olimme Starsquadin porukalla GroupM:n järjestämässä NextM-seminaarissa, joka on foorumi inspiroivalle uudelle ajattelulle ja disruptoivalle teknologialle. Tässä blogissa käydään läpi seminaarin ideoiden sovellettavuutta etenkin urheilu- ja tapahtumakentässä.

Starsquad: Maailmanluokan live-elämyksiä aitiopaikalta

Tästä pamahtaa käyntiin uusi Starsquadin blogisarja: #aitiopaikalla! Blogissa käydään läpi ajatuksia ja ilmiöitä tapahtumaelämyksien, fanikulttuurin, sponsoroinnin ja uusien yleisöä aktivoivien digisovellusten ympäriltä.