ANNA KOMU TUO STARSQUADIN TAPAHTUMIIN TUOTANTO-OSAAMISTA JA LISÄHYÖTYJÄ YHTEISTYÖKUMPPANEILLE

1.11.2017 Helsinki

anna.jpg

Anna Komu aloittaa Starsquadilla tänään 1.11.2017 työnimikkeellä Production & Relationship Manager. Annan vastuulle tulevat Starsquadin isoimmat tapahtumatuotannot sekä tapahtumien yhteistyökumppaneiden näkyvyyksien hyödyntäminen ja optimoiminen. Lisäksi hän tuo lisäresurssia digimarkkinointiin. Anna on jo ennestään tuttu työntekijä, sillä hän on tehnyt Starsquadille tapahtumia, kuten Urheilugaalaa, Helsinki Horse Show:ta sekä VIP-tilaisuuksia.

"En voinut kieltäytyä, kun minulle tarjottiin tätä pestiä. Olen todella kiinnostunut urheilu- ja kulttuuritapahtumista, joita Starsquadilla saan tehdä. Haluan kehittää itseäni jatkuvasti ja  minulla on palava intohimo alaa kohtaan. Starsquadin tulevaisuuden suunnitelmat ovat mielenkiintoiset oman osaamiseni ja kehittymiseni kannalta. Tiimi on minulle jo ennestään tuttu, joten on helppo ottaa kiinni projekteista. Nyt vain heti Karjala-turnauksen ja Urheilugaalan kimppuun", tokaisee Anna innokkaasti.

“Starsquadin asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä Annan toimintaan, joten halusimme tarjota hänelle isoa roolia tiimissä. Olemme innoissamme, että Anna otti upean mahdollisuuden ja haasteen vastaan”, kertoo Starsquadin toimitusjohtaja Mika Sulin.

Anna on ammatiltaan kulttuurituottaja ja hänellä on kokemusta niin tapahtumien suunnittelusta, johtamisesta kuin toteuttamisesta. Tänä vuonna hän on ollut tuottamassa muun muassa kokonaan uutta tapahtumaa; Valtteri Bottas Duathlonia ja vastannut tapahtumassa yhteistyökumppanien näkyvyyksistä ja tuotannosta. Hän on tehnyt myös markkinointia, johon Starsquad saa häneltä lisää apua. Urheilun saralla hän on toiminut tanssinopettajana sekä vastaavana liikunta- ja uimakoulujen vetäjänä nuorille.

“Olemme todella tyytyväisiä, että Anna tulee vahvistamaan Starsquadin tiimiä. Tuotannon yhä vaativammat ja monipuoliset asiakastarpeet antavat Starsquadille jatkossa entistä tehokkaammat palvelutarjontamahdollisuudet uusissa projekteissa”, kertoo Hospitality-johtaja Henrik Thelen.


Lisätiedot:

Anna Komu, p. 050 4949 504, anna.komu@starsquad.fi
Henrik Thelen, p. 040 0431 240, henrik.thelen@starsquad.fi
Mika Sulin, p. 040 5278 101, mika.sulin@starsquad.fi