ROBIN

Robin 445x445.jpg
Robin 445x445.jpg

ROBIN

0.00

La 28.10.  | Hartwall Arena, Helsinki

Add To Cart

Suomen suurin poptähti Robin jää tämän syksyn jälkeen määrittelemättömän mittaiselle tauolle ja nousee toistaiseksi viimeisen kerran lavalle Helsingin Hartwall Arenalla lauantaina 28. lokakuuta Tää on se hetki -konsertissa.

Luvassa on näyttävä, maailmanluokan show-spektaakkeli jättimäisine videoseinineen ja lavatuotantoineen. Tää on se hetki -konsertissa kuullaan Robinin hittejä kuuden vuoden ajalta sekä myös kappaleita, joita ei ole esitetty livenä pitkään aikaan.

Robin julkaisee tämän viikon keskiviikkona 23. elokuuta myös uuden singlen ”Me tehtiin tää”, joka summaa Robinin tähänastisen uran ja on samalla kiitollisuudenosoitus uskollisille faneille. Robin kertoo lisää päätöksestään laittaa musiikkiura hetkeksi jäihin Ruutu.fi:ssä syksyllä nähtävässä viisiosaisessa dokumentissa, joka on kuvattu kesän aikana. Ensimmäinen jakso dokumentista nähdään perjantaina 25. elokuuta. 


Turkulainen Robin nousi koko kansan tietoisuuteen vuonna 2012 julkaistulla ensimmäisellä singlellään ”Frontside Ollie”. Kappaleeseen tehdystä musiikkivideosta tuli kaikkien aikojen katsotuin suomenkielinen musiikkivideo YouTubessa 14,4 miljoonalla katselukerralla. Kuuden vuoden aikana Robin on julkaissut viisi studioalbumia, joista ”Koodi” on myynyt kuusinkertaista platinaa ja ”Chillaa”, ”Boom Kah”, ”16” sekä ”Yhdessä” nelinkertaista platinaa. Robinin virallisia videoita on katsottu Vevossa / YouTubessa yli 90 miljoonaa 


BOOM KAH DINNER -VIP

Sisältö:

-       Lippu parhailta katsomopaikoilta (istumakatsomo)
-       Oma sisäänkäynti Areenalle ja VIP-tilaan
-       VIP-tila ennen konserttia
-       Robinin vierailu VIP-tilassa
-       Buffet-illallinen
-       Oma pöytä ravintolassa
-       Konserttilahja
-       VIP-passi ja –ranneke
-       Mahdollisuus ostaa fanituotteita ilman jonoja
         (ennen kuin ovet aukeavat muulle yleisölle)
-       Naulakkopalvelut
-       Omat saniteettitilat
-       Live Nation Events Club host-palvelut

Hinta 229€/aikuinen (sis. alv)

Hinta 179€/lapsi alle 12v (sis. alv)

LATAA ESITE


LISÄTIEDOT

+358 9 4247 1100
myynti@starsquad.fi