RED BULL CRASHED ICE 2018

Eventkuva_445x445_tekstillä.jpg
Eventkuva_445x445_tekstillä.jpg

RED BULL CRASHED ICE 2018

0.00

3.2.2018 | Laajavuori, Jyväskylä

Booking

Alamäkiluistelu on maailman nopein luistelulaji. Laitetaan samaan soppaan maailman kovimmat ja parhaat luistelijat, kihisevä tunnelma, näyttävät maisemat ja tuhansia kuutioita jäätynyttä vettä. Lopputulos? Red Bull Crashed Ice! Urheilijat luistelevat pitkin massiivista jäärataa, joka koostuu dropeista, neulansilmistä ja hyppyreistä – vauhtia on jopa yli 80 km/h. MM-pisteitä on jaossa jokaisessa osakilpailussa ja kauden lopuksi pistesaldoaan eniten kartuttanut kilpailija kruunataan maailmanmestariksi.

Historian ensimmäisen osakilpailun jälkeen vuonna 2001, Red Bull Crashed Ice on kehittynyt yhdeksi maailman sykähdyttävimmistä talviurheilulajeista. Luistelijat syöksyvät alas pitkin jopa 600-metrisiä jäärännejä kylki kyljessä muiden kilpailijoiden kanssa taistellen kohti voittoa. Koko kilpailu käydään jyrkällä alamäkiradalla, joka koostuu shikaaneista, hypyistä ja kumpareista. Äärimmäinen atleettisuus on valttia, kun urheilijat rynivät kohti maaliviivaa. Säännöt ovat yksinkertaiset: ensimmäinen alhaalla voittaa.

Laajiksen hiihtokeskuksen luonnonjäästä rakentuva, yli 600-metrinen rata, tulee taas olemaan kiertueen pisin ja samalla luistelijoille vaativin. Laajiksen rata tarjoaa myös yli 60-metrin korkeuseron sekä omilleen hurraavan suomalaisyleisön. Suomen kärkiluistelijat odottavat innolla Jyväskylän osakilpailua! Lue lisää tapahtuman kotisivuilta.


ICE CLUB VIP

  • Alueen paras näkyvyys radalla
  • Lämmitetty teltta, jossa screenit ja lounge - Oma terassi radan kyljessä
  • VIP sisäänkäynti ja parkkeeraus
  • Tervetuliaisjuoma
  • Lämmin gourmet street food
  • Oma Ice Club -baari 

Hinta 120€ sis alv

VIPissä ei ole ikärajaa (alaikäiset pääsevät sisään holhoojan seurassa), mutta VIP-alueella tarjottavia Red Bull -juomia ei tarjoilla alle 16-vuotiaille!

Tapahtuma järjestetään ulkona lumisessa maastossa, josta johtuen pyörätuolilla liikkuminen tapahtuma-alueella voi olla haasteellista. VIP-liput toimitetaan asiakkaille myöhemmin, lippujen oston yhteydessä lippua ei siis toimiteta!
 

LATAA PDF-ESITE


LISÄTIEDOT JA VARAUKSET

+358 9 4247 1100
myynti@starsquad.fi