LA LA LAND

La la 445x445.jpg
La la 445x445.jpg

LA LA LAND

0.00

26.10.2017 | Hartwall Arena

Add To Cart

Henkeäsalpaavan upea, alkuperäinen musikaalielokuva esitetään nyt ensimmäistä kertaa konserttina aidon sinfoniaorkesterin säestyksellä lokakuun 26 päivä Hartwall Arenalla. Yleisöllä on mahdollisuus kokea ylistetyn ja musiikistaan Oscar-palkitun LA LA LAND -elokuvan unohtumaton magia teräväpiirtona 13-metriseltä valkokankaalta ja massiivisen sinfoniaorkesterin säestämänä.

Yleisöt ympäri maailman hurmannut LA LA LAND vie katsojan osaksi Hollywoodin kiehtovaa huumaa. Upea elokuvakonsertti herättää arjen ja unelmien parissa kamppailevien Mian (Oscar-voittaja Emma Stone) ja Sebastianin (Ryan Gosling) tarinan henkiin, tuoreen Oscar-voittaja Justin Hurwitzin unohtumattoman musiikin parissa. Damien Chazellen käsikirjoittama ja ohjaama elokuva on kerännyt ylistäviä arvioita niin yleisöltä kuin kriitikoiltakin, saavuttaen mm. 7 Golden Globe- ja 6 Oscar-palkintoa.

Tule kokemaan LA LA LAND -elokuvakonsertti nauttien laadukas buffet-illallinen ennen konserttia, jonka seuraat erittäin hyviltä istumapaikoilta permannolla.


SHOW & DINNER

167€ / hlö (sis. ALV)

Hartwall Arena, Helsinki 26.10.2017
Illallinen 1,5 tuntia ennen konserttia

  • Yksi pääsylippu istumapaikoille permannolta hyviltä paikoilta
  • Yksityinen sisäänkäynti Hartwall Arenalle
  • Laadukas buffet-illallinen
  • Narikkapalvelut
  • SQ Club -host palveluksessanne tilaisuuden ajan 

LATAA ESITE


LISÄTIEDOT

+358 9 4247 1100
myynti@starsquad.fi