0067_LR_IIHF-ICE-HOCKEY-WCS-2013_Photo_Ralph@Larmann_com__5U9B2976copy.png
 

 TAPAHTUMASPONSOROINTI

Sponsorointi ja tapahtumat tarjoavat ainutlaatuisia markkinointitilaisuuksia, joita ei kannata jättää hyödyntämättä. Parhaimmillaan asiakkaiden kanssa päästään kosketusetäisyydelle.

 

Sponsorointikonseptimme koostuvat markkinointioikeuksista, hospitality-palveluista ja välillisestä sekä välittömästä myyntinäkyvyydestä. Olemme työskennelleet menestyksekkäästi muun muassa seuraavien yritysten kanssa:


 
 

TALVIURHEILULAJIT

Talvilajit Suomessa omaavat pitkät perinteet maastohiihdon, mäkihypyn ja jääkiekon myötä. Alppihiihto, freestyle ja uusimpana alamäkiluistelu ovat vahvistaneet entisestään Suomen vahvaa asemaa talvilajimaana. Jääkiekon SM-liiga eli Liiga on Suomen suurin urheilutuote, jonka ehdottomia vahvuuksia ovat sen pitkä kausi sekä laaja valtakunnallisuus.

 
U20. Nuoret Leijonat, MM-kisat, MM2016, Suomi, Valko-Venäjä, 26122015, 19 Aleksi Saarela, 9 Jesse Puljujärvi, 20 Sebastian Aho, 29 Patrik Laine_0198.JPG

JÄÄKIEKKO

Jääkiekon A-maajoukkuetta eli Kiekkoleijonia voidaan pitää Suomen suosituimpana ja menestyneimpänä joukkueena. Jääkiekon pitkät perinteet, valtava harrastajapohja ja kymmenet NHL-pelaajat sekä laadukas SM-liiga ovat vieneet lajin ja maajoukkueen sen nykyiselle tasolle.

Starsquad ja Suomen Jääkiekkoliitto hakevat ja toteuttavat yhdessä yhteistyösopimuksia maajoukkueelle. Leijonat pelaa vuosittain neljä Euro Hockey Tour -sarjan osaturnausta, joista päätapahtuma on marraskuussa pelattava Karjala-turnaus. Lajin tärkein tapahtuma on joka keväiset MM-kisat. 

MÄKIHYPPY, YHDISTETTY, HIIHTO

Mäkihyppy, yhdistetty ja maastohiihto ovat perinteikkäimpiä ja seuratuimpia suomalaislajeja. Parhaimmillaan lajien kilpailut keräävät tv:n ääreen yli miljoona suomalaiskatsojaa. Lajeissa menestymistä suomalaiset pitävät tutkimusten mukaan poikkeuksellisen tärkeänä.

Hiihdon osalta edustamme seuraavaksi Lahden Hiihdon 2017 MM-kisoja.


 
SQ_symbol_screen_RGB-(1)WHITE.png
 

KESÄURHEILULAJIT

Starsquad on mukana kesälajeissa muun muuassa yleisurheilussa, golfissa, jalkapallossa ja hevosurheilussa.

 

HELSINKI INTERNATIONAL HORSE SHOW

Helsinki International UB Horse Show on merkittävä hevosurheilun kansainvälinen arvokilpailu ja yksi Suomen suurimmista vuosittain järjestettävistä areenatapahtumista. Tapahtuma kuuluu FEI:n World Cup -kilpailusarjaan ja sillä on vakiintunut asema FEI:n kansainvälisessä kalenterissa yhtenä johtavana lajin tapahtumana.

Tapahtumassa käy vuosittain yli 40 000 hevosharrastajaa ja katsojaa. Valtaosa kävijöistä on naisia ja tyttöjä, ja tapahtuma kuuluu harvojen perhekeskeisten suurtapahtumien etujoukkoon. Ratsastus on itsessään erittäin tasa-arvoinen urheilulaji, jossa miehet ja naiset kilpailevat samoissa luokissa samoin ehdoin.

JALKAPALLON VEIKKAUSLIIGA

Veikkausliiga on suomalaisen jalkapalloilun miesten pääsarja ja samalla pääsarjaa hallinnoiva organisaatio. Liigaorganisaatio perustettiin vuonna 1989 ja ensimmäinen liigakausi pelattiin seuraavana kesänä.

Veikkausliigan tavoitteena on kehittää liigaa suositummaksi urheilusarjaksi. Sen keskeisin tehtävä on liigajalkapalloilun, sen seurojen, pelaajien ja muiden sankareiden esiintuominen. Veikkausliiga pyrkii kertomaan tarinoita suomalaisesta jalkapallosankaruudesta. Starsquad neuvottelee yhdessä Veikkausliigan kanssa liigan yritysyhteistyösopimukset.


 
 

KULTTUURI & VIIHDE

Starsquad edustaa yhteiskunnallisia hankkeita Suomen Olympiakomitean, Suomen Paralympiakomitean sekä Suomen Urheilugaalan myötä.

 

SUOMEN URHEILUGAALA

Suomen Urheilugaala kokoaa vuosittain suomalaiset urheilun ystävät ja tekijät upeisiin puitteisiin Hartwall Areenalle! Juhlallisen gaalan tavoitteena on nostaa suomalaisen urheilun arvoa ja arvostusta.

Tammikuussa 2013 yli miljoona tv-katsojaa ja lähes viisi tuhatta ihmistä Areenalle kerännyt tapahtuma on löytänyt tiensä Suomen kansan sydämiin. Urheilugaala on järjestetty vuodesta 2007 lähtien, vuoden 2014 gaalajuhla järjestetään 14. tammikuuta.

Suomen Urheilugaalan oikeudet jakaa nelikko: Valo ry,  Suomen Olympiakomitea, Veikkaus, Yleisradio (YLE) ja Infront Finland Oy. Oikeuksien haltijoiden kanssa tiiviissä yhteistyössä ovat mukana Opetus- ja kulttuuriministeriö ja Helsingin kaupunki. Infront Finland vastaa yhteistyökumppanuuksien myymisestä.

ART ON ICE

Art on Ice -kiertue on myydyimpiä areenatapahtumia maailmassa. Art on Ice on paljon enemmän kuin taitoluistelugaala. Tässä spektaakkelissa esiintyvät huippuartistit joiden musiikkiin maailman parhaat taitoluistelijat sovittavat upeat ohjelmansa.

Taitoluistelun EM-, MM- ja olympiamitalistien tähdittämä show on tunnettu akrobaateistaan sekä artisteista musiikkimaailman huipulta. Yhdeksi maailman parhaaksi jääshowkonseptiksi kutsuttu Art on Ice, on kiertänyt ympäri maailmaa jo vuodesta 1995.

 

PARAOLYMPIAKOMITEA

Suomen Paralympiakomitea vastaa vammaishuippu-urheilun valmennustoiminnasta, valmennustuen tulosperusteisesta suuntaamisesta, paralympialaisiin liittyvistä valmisteluista, kansainvälisestä vaikuttamisesta sekä vammaishuippu-urheilun viestinnästä ja mielikuvista.

Paralympiakomitea edistää määrätietoista, vastuuntuntoista ja eettisesti kestävää vammaishuippu-urheilua, jonka perustana ovat urheilun ja yhteiskunnan kasvatukselliset periaatteet. Komitea huolehtii kokonaisvaltaisesti tasa-arvon toteuttamisesta vammaisten huippu-urheilussa.

Paralympiakomitea tarjoaa yhteiskunnallisen, urheilullisen ja viestinnällisen yhteistyökohteen.